• info@linnabacken.se
  • 0512-40043

Butikens köpvillkor

Beställningsinformation

Vid genomförd beställning skickas en bekräftelse per e-post till den adress som du angav i kassan. Om du begärt fraktoffert återkommer vi med ett fraktpris som du måste godkänna först. Om något är fel i beställningen bör du kontakta oss omgående via e-post order@linnabacken.se

Du måste vara 18år för att göra en beställning.

Betalning

Linnabäcken AB erbjuder följande betalningsmetoder:

Faktura

Som kund betalar du via faktura. I samband med detta görs en kreditprövning Efter sedvanlig kreditprövning faktureras. Betalningsvillkor 20 dagar. Fakturan skickas per e-post till den adressen kunden angett i kassan.

Leveranstider och frakt

Normal leveranstid är 1-7 dagar eller vad köpare och säljare kommer överens om. Vi försöker hela tiden hålla ner transportkostnaden för dig som kund genom att samtransportera flera beställningar.

Avbeställning

Avbeställningen eller ändring av lagd order skickas till order@linnabacken.se eller kontakta Jimmy på Tel 0707 446 443

Hämta själv

Du har möjlighet att hämta varorna själv direkt från vårt lager i Floby. Denna leveransmetod väljs i kassan ”Hämtar själv i Floby”. Kontakta oss för att avtala en tid.

Utkörning

Vi levererar varor med egen bil eller extern transportör.

Ångerrätt

Som konsument har du alltid full ångerrätt i 14 dagar från det att du mottagit varorna. Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor.

Om du vill nyttja ångerrätten ska produkten inom 14 dagar återsändas i säljbart skick. Du som kund står för returfrakt.

Kontakta oss på order@linnabacken.se eller Jimmy på Tel 0707 446 443.

Priser

Priserna anges alltid exklusive moms för företagskunder. För privatpersoner anges priserna alltid inklusive moms. Alla priser visas i svenska kronor (SEK). Vi reserverar oss för prisändringar och ev. feltryck.

Reklamation

Om du fått en felaktig vara eller vill reklamera varor meddela till oss samt ange varför du anser att varan är felaktig till order@linnabacken.se eller kontakta Jimmy på Tel 0707 446 443