• info@linnabacken.se
 • 0512-40043
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Zircon Multidetektor K4

Zircon® SuperScan™ K4 är försedd med ny revolutionerande teknik för målkontroll, Target Control™ (TC™)

Artikelnr: 72484
Finns i lager
Exkl. moms:
1 196 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Zircon® SuperScan™ K4 är försedd med ny revolutionerande teknik för målkontroll, Target Control™ (TC™). Den här avancerade väggskannern är fininställd för att detektera träreglar samtidigt som falska indikeringar för metallobjekt som rör, skärmmaterial, fästen, beslag och kanaler under ytan filtreras bort. Indikatorerna LoLevel™ och MetalliWarning™ varnar för närvaro av potentiellt farliga djupliggande objekt med lägre densitet, och metallobjekt. På så sätt reduceras risken att av misstag borra i metallföremål eller plaströr. Verktyget har även ett läge för detektering av strömförande oskärmade växelströmsledningar, AC Scan.

  SuperScan™ K4 har tre distinkta söklägen – TC™, StudScan, och DeepScan™. En fyrvägs omkopplare gör det enkelt att växla mellan funktionerna samtidigt som ColorTrip™ displayen visar detaljerad information. Bakgrundsbelysningen på skärmen är ljusblå i läget TC™ (målkontroll) och detekterar mittpunkt, ytterkanter och riktning på träreglar samtidigt som användaren kan finna platser där det är säkert att borra genom att utnyttja metoden ”lita på men verifiera”. När TC™ är avstängt arbetar verktyget i regelsökningsläge (StudScan) och detekterar mittpunkt, ytterkanter och riktning för både trä- och metallreglar. Djupsökningsläget (DeepScan™) dubblar sökdjupet för att nå objekt som ligger på större djup bakom flera lager gips eller panel. Ett dedicerat läge för metallsökning (Metal Scan) hjälper användaren identifiera både magnetiska och icke-magnetiska metallobjekt. Ikonen Target Spotlight tänds på displayen när mittpunkten på en regel detekteras, och SpotLite™-pekaren lyser på den skannade ytan.

  :NYTT! – Target Control™ (TC™), läge för målkontroll som detekterar mittpunkt, ytterkanter och riktning på träreglar samtidigt som metallobjekt filtreras bort. Sökläget fungerar på upp till 19 mm djup och identifierar platser där de är säkert att borra mellan närliggande skruv, spik eller skyddsplåtar.

  :Regelsökningsläge (StudScan) detekterar mittpunkt, ytterkanter och riktning för trä- och metallreglar på upp till 19 mm djup

  :Djupsökningsläge (DeepScan™). Fördubblar sökdjupet för trä- och metallreglar till upp till 38 mm djup

  :Metallsökningsläge (Metal Scan). Lokaliserar magnetisk metall på upp till 75 mm djup, och icke-magnetisk metall på upp till 38 mm djup.

  :Växelströmsläge (AC Scan) detekterar strömförande oskärmade elledningar på upp till 50 mm djup

  :WireWarning™ Detection uppmärksammar för strömförande växelströmsledningar på upp till 50 mm djup

  :LoLevel™ Indikator. Visar objekt med låg (svag) signal, till exempel vattenledningsrör av plast. Indikatorn visas i läget TC™.
  :Signalstyrka Indikator som hjälper till att skilja mellan djupt liggande och ytliga objekt i lägena StudScan och DeepScan™

  :MetalliWarning™ Indikator. Tänds upp då metall detekteras. Aktiv i alla söklägen.

  :ACT™ (Auto Correcting Technology) korrigerar automatiskt vanliga fel, till exempel om en sökning påbörjas över en regel

  :Target Spotlight. Tänds på displayen när mittpunkten på en regel detekteras.

  :ColorTrip™ Display. Bakgrundsbelysningen är ljusblå i läget TC™, grön i läget DeepScan™ och röd när verktyget detekterar strömförande växelströmsledningar.

  :SpotLite™ Pekare belyser den skannade ytan med en pilformad ljusstråle som visar mittpunkten på regeln

  :“V”-skåra möjliggör exakt markering av reglarnas position

  :Indikator för lågt batteri ger optimal funktion

 • Fråga om produkt

  Har du frågor om produkten ?

  Kontakta oss antingen via formuläret eller på telefon.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Ladda ner PDF